SLEEK 'THE ORIGINAL'


Herkese yeniden merhaba!


Bugün sizlere hem gece makyajınızda hem de gündüz makyajınızda kullanabileceğiniz ; bol ışıltılı ama aynı zamanda da oldukça uygun fiyatlı bir paletten bahsedeceğim.



Bu palet Sleek'in 'the original' isimli far paleti.

Paletin en sevdiğim yanı her türlü göz makyajına uygun olarak kullanabileceğiniz 11 adet ışıltılı far bulunduruyor olması. Ki bu farlar orta-iyi pigmentasyona sahip oldukları için asla abartılı durmayan farlar.

Palette bahsetmediğim son far ise sol üst sırada, en sonda bulunan ve hafif ışıltılar barındıran siyah mat far. Sanırım bu paletteki en sevdiğim farın bu siyah far olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Çünkü hem çok tok duruşlu, hem de neredeyse kremsi sayılabilecek güzel bir far. Bence eyeliner ve dipliner uygulamalarında jel ürünler yerine far kullanmayı tercih edenler için de biçilmiş kaftan!



Alt sıradaki ışıltılı farların hepsini çok severek kullansam da üstteki farlardan sağ 3'ünü pek de fazla kullandığımı söyleyemem. Bunun sebebi gözlerime soğuk tonlu ürünleri yakıştırmamam. Ama tabii ki onları da başka makyajlarda kullanmak üzere bekletiyorum.

Eğer siz de benim gibi ışıltılı farları kullanmaya bayılıyorsanız bu palete mutlaka bi göz atın derim. Zaten 12'li bir far paletine göre oldukça uygun fiyatlı ama siz yine de indirimde daha da uygun bir fiyata bu paleti yakalayabilirsiniz.

Hepinize mutlu pazarlar dilerim!

Sevgilerimle,

F

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder